Magic Moments Film en Vormgeving levert u een compleet webdesign met eventueel een webshop, in uw huisstijl, professioneel vormgegeven op een beschikbaar webadres van uw keuze.

Website zelf aanpassen waar u maar wilt

Website van Jan Born Kunstnijverheid.

U wilt een website of webshop die u zelf aan kunt passen, waar u maar wilt? Zolang u beschikt over een smartphone, tablet of laptop met een internetverbinding kunt u zelf teksten veranderen, pagina’s toevoegen, foto’s uploaden en nog veel meer. Magic Moments Film en Vormgeving toont u hoe simpel dit werkt en is altijd bereid u bij te staan en verder te helpen. Betalen voor elke update die u door moet geven aan uw provider is er niet meer bij. Magic Moments factureert slechts een jaarlijks bedrag voor de hosting en back-up.

Een compleet webdesign waarmee u gevonden wordt

Website Voor Floating Bergambacht

Website Voor Floating Bergambacht

Uiteraard moet uw website gevonden worden en dankzij krachtige zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt Magic Moments ervoor dat uw teksten, pagina’s en foto’s de juiste woorden bevatten waar zoekmachines zoals Google of Yahoo naar kijken.

Uw nieuwe website koppelen aan Facebook

U heeft een Facebookpagina van uw bedrijf? Met een simpele druk op de knop kunt u berichten die u plaatst automatisch ook op uw eigen Facebookpagina laten verschijnen. Zo hoeft u geen dubbel werk te doen. Uiteraard is het ook mogelijk elke pagina of bericht te delen met Facebook, opdat uw acties, foto’s en belangrijke informatie makkelijk gedeeld kan worden met uw volgers!

Webshop

Webshop

Makkelijk uw eigen webshop!

Uw eigen online winkel met een scala aan mogelijkheden. Makkelijk voor uzelf en voor de klant. Maak zelf producten snel aan, voer (tijdelijke) acties in, geef kortingsbonnen uit en nog veel meer. Ook voor de verkoop van virtuele producten! Bekijk hier een voorbeeld van een webshop.

Webbanner

Uw eigen advertentie op het internet. Een simpel, stijlvol plaatje of een animerende aandachttrekker, Magic Moments Film en Vormgeving zorgt voor de juiste uitstraling die past bij uw bedrijf. De banner kan gemaakt worden in flash of als standaard animerende gif naar gelang van de wensen van de klant.

Voorbeelden websites:

www.kingsdayclassics.nl
www.radiodhuzes.nl
www.kinderopvangdevlindertuin.com
www.mercedes-klassiekerservice.nl
www.angosliga.nl
www.rtvkrimpenerwaard.com
www.carolienborn.nl

Voorbeeld webshop:

Webshop voorbeeld
www.snackpointdesticht.nl