Sander de Jong: vormgever, fotograaf,videograaf en webdesigner.

Sander de Jong: vormgever, fotograaf,videograaf en webdesigner.

Magic Moments Film en Vormgeving is opgericht op 1 januari 2006 door Sander de Jong.

In 1999 voltooide ik mijn opleiding Grafische Vormgeving te Rotterdam bij het GLRHier liep ik stage voor Lokman producties en VSTEP, en maakte zoal speciale effecten voor de muziekclip ‘misschien niet de eeuwigheid‘ en ‘omarm‘ van Bløf. Bij VSTEP maakte ik verschillende folders en grafische tekeningen.

Begonnen als freelancer in de grafische media, maakte ik verschillende opdrachten voor lokale politieke partijen en restaurants in de buurt.  Door goede contacten te leggen met verschillende drukkerijen en Signmakers zoals IDreklame  leerde ik werken met folie, het beplakken van borden en auto’s en het produceren van zeefdruk.

Nadat een kennis mij vroeg haar bruiloft te filmen sloeg ook hier de creatieve vonk over. Het knippen en plakken van een bruiloftfilm, die de emotie en vooral de liefde van een paar bevat, vormde een prachtige uitdaging. Pas als ik kippenvel krijg is de video goed.

In 2006 werd Magic Moments Film en Vormgeving opgericht. Gespecialiseerd in het filmen van bruiloften en het maken van drukwerk. Dankzij de goede contacten met drukkerijen zoals lumadrukwerkservice kan ik dan ook met een eerlijke prijs concurreren.

Begin 2012 leerde ik het maken van websites op een hoger niveau. Kon ik eerst enkel plaatjeswebsites maken, zoals www.carolienborn.nl, kan ik nu volledige website bouwen die de klant zelf aan kan passen, zoals www.floatingbergambacht.nl.

Sinds 2014 heb na vele jaren oefenen en testen alle ins en outs van fotografie bijgeleerd. Dankzij ruime ervaringen met videografie schiet ik vanuit unieke hoeken om foto’s te maken die u keer op keer wilt terugzien!

Zo blijft Magic Moments Film en Vormgeving immer groeien!
Magic Moments Film en Vormgeving