bruiloftvideoSoms is een enkel beeld niet genoeg om je te helpen herinneren. In een bruiloftfilm herleef je de intense kus die volgt op een volmondig jawoord, de trotse snik van de ouders, de welgemeende woorden van een oud familielid; het magische moment van de dag is veel meer dan een collage van prachtige foto’s. Magic Moments Film en Vormgeving helpt het verhaal achter de foto’s in te vullen.

Met een bruiloftfilm mis je geen moment

Een bruiloft is een drukke dag vol gebeurtenissen en indrukken. Van ’s ochtend vroeg tot ’s avond laat filmt videograaf Sander de Jong jullie bruiloft. In duidelijk overleg en dankzij meerdere camera’s mist er geen moment. Het moment dat jullie elkaar die dag voor het eerst zien, de fotosessies (waarvan de foto’s in overleg met de fotograaf worden gebruikt in de bruiloft film), de ceremonie en de grappige stukjes en toespraken tijdens de avond. Afgerond met videoboodschappen van jullie families, vrienden en kennissen die jullie het allerbeste wensen. Met een bruiloftfilm beleef je de hele dag keer op keer, zonder wat te missen.

Een bruiloftfilm zoals het hoort

Dankzij jarenlange ervaring weet videograaf Sander de Jong precies hoe hij zich op de achtergrond kan bewegen om de juiste beelden te filmen. Hij filmt de hele bruiloft, zonder de gasten in de weg te lopen, in HD kwaliteit en op statieven om een zo mooi mogelijk en rustig beeld op te nemen. Op deze manier ontstaat een prachtige, haarscherpe film die jullie met veel plezier nog eens terug zullen kijken. Geen schokkerige beelden die een familielid haastig heeft gemaakt, maar met iedereen in beeld, zoals het hoort.

Een dag om nooit meer te vergeten

Uw bruiloft op dvd voorzien van kaft en print!

De hele dag komt in een korte en lange bruiloftfilm op één of meerdere dvds. Een korte film om te laten zien aan anderen en een lange film om zelf nog eens uitgebreid na te genieten. De dvd’s zijn voorzien van afdruk, smaakvolle menuschermen en een prachtige kaft. Precies zoals jullie het willen. Magic Moments levert altijd een extra kopie mee om uit te lenen en bewaart zelf een kopie mochten jullie later nog een extra exemplaar willen. Bekijk hier de aantrekkelijke prijzen!

Speciale wensen?

Bel of e-mail en vraag naar onze verschillende pakketten en aanbiedingen. Willen jullie enkel de ceremonie of een dagdeel laten filmen, zijn er speciale wensen of willen jullie  Magic Moments eveneens het drukwerk laten regelen (denk aan uitnodigingen, menukaarten of bedankbriefjes), schroom dan niet. Dit is jullie dag.